keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Lontoo

Heippa vaan kaikki! En oo kerennyt teille vielä tehdä postausta siitä, kun olin viime viikon Lontoossa lomailemassa pikkuserkkujeni luona. Oli tosi mukava loma ja tehtiin paljon erilaisia asioita. Ja käytiin tosi paljo eri taidemuseoissa, mikä oli ihan kiinnostavaa, vaikka en olekaan ennen hirveästi museoita kierrellyt. Tietenkin myös shoppailin, mutta ostoksia ajattelin esitellä vielä erillisessä postauskessa. Kännykästäkin mulla löytyisi kuvia, joten varmaan niitäkin jossain vaiheessa tänne laittelen. Mulla ei ollut joka paikassa kameraa mukana, ja aina kun ois pitänyt kamera olla, se oli odottamassa kotona, ja silloin kun sitä ei oikein tarvinnut, se roikkui kaulalla.

Tämä kuva on otettu ennen menoamme National Galleryyn, joka on muuten tuo kuvassa näkyvä rakennus. Sitä ihmismäärää, joka siellä oli joka paikassa, ei oikein pystynyt tämmöinen pikkukaupungin tyttö käsittämään.

Lisää ihmisiä ja Lontoota


Oli ihana, kun tilasi teetä, niin sai tuollaisen söpön kannun, ja sitä teetä oikeasti riitti noin kolmeen kuppiin ja oli ihana vain juoda teetä ja se ei loppunutkaan ekan kupillisen jälkeen! Muutenkin se teekulttuuri vaikutti aivan ihanalta. Kun menee ravintolaan iltapäivällä, voi tilata vaikka kahdelle henkilölle Afternoon tea:n, johon kuuluu molemmille tee ja lisäksi jotain välipalaa. Käytiin kahdessa paikassa juomassa/syömässä tämä Afternoon tea ja rakastuin!

Käytiin katsomassa Madame Butterfly -ooppera, ooppera ei ehkä ole mun juttu, mutta kuitenkin jokaisen tulisi nähdä kerran elämässään ooppera, on se kuitenkin niin mieletöntä.

Käytiin syömässä tällaisessa japanilaisessa ravintolassa kun Wakamama, ja siellä oli kyllä todella hyvää ruokaa, ainakin se mitä minä söin. Riisi tuli tuollaisena söpönä pallona ja kuvasin myös nuita dumplingeja eli ilmeisesti mykyjä (?), joista en kuitenkaan itse tykännyt. Sain kokeilla reissussa vaikka mitä uusia ruokia, söin sushia, japanilaista ruokaa, fish and chipsejä ja vaikka mitä muuta.Tower Bridge auringonvalossa


Käytiin Lontoossa vähän kalliimmallakin kadulla, ja eksyttiin pariin liikkeeseen jopa sisälle. Mua itseä ahdisti esimerkiksi tuolla Chanelin liikkeessä, liian hienoa, liian kallista, liian fiiniä ja sain oikein puistatuksia kun liikkeessä olin. 

Ostin näitä macaronsseja sellaisesta aivan ihanasta pienestä putiikista, melko kalliilla, mutta oli ne sen arvoisia. Saisipa yhtä hyviä macaronsseja jostain Suomestakin.

Näköalaa Tate Modernin ylimmässä kerroksessa sijaitsevasta ravintolasta, jossa oli muuten ihan tosi hyvää ruokaa...

... Ja ihan mieletöntä jälkiruokaa! Tuo on siis juustokakku, tuo pallo!

Tässä on yks ainoista kuvista, joka musta reissun aikana otettiin. Ei ollu oikein innokkaita valokuvaajia, tai jos olikin niin en uskaltanut niille antaa mun kameraa..Ja viimeiseen kuvaan onkin hyvä tiivistää asia, josta sain nauttia erittäin paljon reissun aikana...

Starbucks ja sen Pumpkin Spice Latte ja Normaali Cafe Latte! Nam!

Tässä postauksessa en siis esittellyt yhtään vielä Lontoon ostoksiani, joita ajattelin esitellä vielä erillisessä postauksessa. En ole vielä saanut kuvatuksi ostoksia, mutta teen sen sitten paremmalla ajalla, ja palataan asiaan sitten ostospostauksen merkeissä! 

-Iitu

2 kommenttia:

  1. Hahah, tuo juustokakkupallo näyttää ihan säilykepersikalta xD ihania kuvia kyllä! oli varmasti huippu reissu!

    VastaaPoista
  2. Joo nii näyttääki muuten, mutta se oli oikeesti juustokakku jonka päällä oli jotain aprikoosihommaa! Oli kyllä huippu reissu:)

    VastaaPoista