keskiviikko 27. marraskuuta 2013

All I want for christmas is you

Rakastan jouluvaloja, lämpimiä villapuseroita kylmällä ilmalla, kaakaota jonka voi juoda rauhassa ja samalla katsoa ulos kun sataa lunta. Rakastan joulua!
Mutta... nyt kun katsoo pihalle ei talvelta näytä, eikä uskoisi, että tällä viikolla alkaa joulukuu. En oo yhtään huomannut kuinka nopeaa aika on mennyt ja kohta ollaan joululomalla! Ehkä se johtuu siitä, että oon sairastellut tosi paljon, mutta eihän se sekään kivaa oo koko ajan kipeenä peiton alla maata. Kaks seuraavaa viikkoa tulee kyllä olemaan varmaan koko syyslukukauden raskaimmat viikot, mutta enköhän mää niistäkin selviä! Niille kahdelle viikolle on kyllä luvassa jotain positiivistäkin! Esim. Hiusten värjäys(paitsi en kyllä tiiä mitä tälle tukalle voisi tehä), itsenäisyyspäivän juhla jonne pääsee leikkimään prinsessaa ja pikkuloma espoossa! Nyt lähden laittamaan itselle lämmintä kaakaota ja sen jälkeen lähen nukkumaan!


Pää on lyönyt aivan tyhjää, koska oikeen mitään kerrottavaa täällä ei oo, koska koko ajan sairastan eli toiveet ja ehdotukset ois enemmän ku tervetulleita, koska mulla on nyt paljon aikaa postata jos sairastelu jatkuu!

<3:lotta

3 kommenttia:

  1. Voikko tehä joskus postauksii " my day, päivän asu, ihon hoito, meikkaus yms."?(:

    VastaaPoista
  2. Myday ois kyllä tosi kiva ja meikkipostaus!!:)

    VastaaPoista