sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Oi miksi?

Heippa kaikki pitkästä pitkästä aikaa! Näin on hyvä yöllä alkaa kirjoittamaan blogia, kun ei saa millään unta viime öisten töiden jälkeen. Unirytmin kääntäminen aina viikonlopun jälkeen on hirveän vaikeaa. 

Kuitenkin asia, josta tulin kirjottamaan, on terveelliset ruuat vastaan epäterveelliset ruuat. Miksi yleensä aina ne epäterveelliset ruuat voittavat terveelliset? Kauppakassista löytyy hedelmien ja vihannesten sijaan ehkä sipsiä ja limukka. Veden juonnin sijasta valitaan limsa. Kesällä mansikoita voisi syödä, mutta kuitenkin tulee ostettua joku ihana mättötuplasuklaakermatoffeekinuskijäätelö kaupasta. Ja miksi asiat ovat niin, että yleensä epäterveellisten ruokien valmistus on naurettavan helppoa, mutta jos pitäisi kokata jotain terveellistä, se vie tuplasti aikaa ja on mahdollisesti paljon vaikeampaa? Miksi myös tuntuu siltä, että terveellisten ruokien ostaminen on kalliimpaa kuin halpojen? Miksi, miksi ja miksi? 

Miksi nämä ruuat...


...vaihtuu useimmiten näihin? (kuvat weheartit.com)

Näiden miksi-kysymysten ääreltä toivottelen kaikille hyvät yöt ja toivon että vielä joskus osaan vastata näihin kysymyksiin ja kääntää kaiken päinvastaiseksi! 

-iitu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti