tiistai 11. maaliskuuta 2014

Ylläs osa 2

 Heippa vaan kaikki! Ylläksen reissusta on toivuttu, ainakin melkein, niskat vaan meinaa olla jumissa autolla ajamisesta... Oli mahtavaa, kuusi päivää laskettelua ja ihan mukavat kelit, sumua luukuunottamatta, vaikka toihan se sumu oman jännityksensä tuonne rinteeseen. Yksi taukopäivä taisi olla, taivaalta satoi silloin suurinpiirtein pikku-ukkoja. YO-kokeisiin olisi pitänyt lukea enemmän, mutta olin rinteessä olon jälkeen aina niin väsynyt, että oikeastaan joko nukuin tai sitten nuokuin. Reissusta tarttu mukaan Haglöfsin takki, pöytä ja peitto, kaikki kuitenkin Haaparannasta, niistä sitten vähän myöhemmin. Kauaa ei tarvitse oottaa paluuta Ylläkselle, sillä mennään sinne jo koko perheen voimin 16 viikolla.
 
 
 
 
 
 

 

 

 


 
Nyt on sitten mulla sellainen homma, että äikän kirjotukset on tältä keväältä takana. Edessä vielä tälle keväälle on fysiikka ja matikka. Sitten saakin ihmetellä että mitä sitä vapaa-aikanansa tekee..
Musta on tullut hirveän iltauninen, ja suunnittelen jo nukkumaanmenoa. Eilenkin menin ennen kymmentä nukkumaan! Joten hyvää yötä vaan kaikille!:)
 
-Iitu 
 
 


 
 
 

2 kommenttia:

  1. Saattaapi olla että minuakin näkee Ylläksellä viikolla 16, ku meen ite Pallakselle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mehän osutaan samoille tuntureille jatkuvasti!:)

      Poista